NAZOVITE NAS

+385 91 9452 517

E-MAIL

info@terra-promessa.hr

CKIC

CKIC je globalni lider u proizvodnji mehaničkih uzorkivača, opreme za pripremu uzoraka i analitičkih instrumenata za različite primjene. Osnovan 1992. godine, CKIC je izrastao iz male privatne tvrtke sa sjedištem u Changshi u Kini u vrlo uspješno javno poduzeće uvršteno na kinesku burzu s preko 800 zaposlenika diljem svijeta.

Automatski kalorimetri

za ispitivanje ugljena i koksa, alternativnih goriva, hrane za ljudsku i životinjsku upotrebu i analize okoliša.

Elementarni analizatori

(CHN analizatori, analizatori sumpora, analizatori dušika/proteina, analizatori ugljika i sumpora, direktni analizator živee, autommatski analizator kadmija, analizator fluora/klora)

XRF analizatori

za brze i nedestruktivne analize svih vrsta materijala

Aparati za termalnu analizu (TGA)

Za određivanje vlage, hlapivih komponenti, pepela, ugljika u ugljenu, koksu, biomasi i ostalim krutim supstancama koje se koriste u termoelektranama, industriji uglja, metalurgiji, petrokemiji, cementarama, razvojinim institutima i inspekcijskimm tijelima.

Hardgrove Grindability Index Tester, HGI

aparati za određivanje indeksa drobljivosti

Mehanički uzorkivači

za vagone, kamione, transportne trake, itd.

Oprema za pripremu uzoraka

za analizu uglja, koksa, biomase, itd.

Robotski inteligentni laboratorijski sustav

koji može robotskom tehnologijom odrediti kalorijsku vrijednost, ukupni sumpor, unutarnju vlagu, pepeo, hlapljive tvari, sadržaj CHN i druge pokazatelje. Glavne komponente uključuju inteligentnog robota, automatske analitičke instrumente (kalorimetar, analizator sumpora, proksimalni analizator i elementarni analizator), automatski otvarač boca i uređaj za uzorkovanje, automatski uređaj za vaganje, uređaj za punjenje i čišćenje posude s kisikom, električni sustav upravljanja i laboratorijsku analizu i softver za upravljanje podacima.