NAZOVITE NAS

+385 91 9452 517

E-MAIL

info@terra-promessa.hr

Dr. Moeller & Schmelz

Dr. Möller & Schmelz je njemačka kompanija koja se iskustvom i inovativnošću pozicionirala kao kvalitetan i pouzdan partner za korisnike iz područja industrije hrane i pića.

U ponudi imaju široki izbor gotovih dehidriranih hranjivih podloga (Nutrient Pad Sets)

Također, proizvode agar medije i bujone

Zahtjevi za osiguranjem kvalitete u proizvodnji i mikrobiološkim ispitivanjima su zadnjih godina porasli.

Proizvodni procesi postaju sve brži i brži s tehničkim napretkom i promjenjivom potražnjom. S fleksibilno povećanim obujmom proizvodnje i sve većom raznolikošću proizvoda, kontrole procesa i kvalitete moraju se provoditi istovremeno i pouzdano. Čak i najmanja onečišćenja u mikrobiološkom području mogu uzrokovati golemu ekonomsku štetu. U tisku i na društvenim mrežama odmah možemo pratiti kako kvaliteta proizvoda utječe na uspješnost prodaje pića i hrane – i pozitivno i negativno. Svatko tko promiče čistoću i higijensku ispravnost svojih proizvoda se mora pobrinuti da proizvodi budu besprijekorni.

U Dr. Möller & Schmelz-u su svjesni ovih zahtjeva i podržavaju industriju hrane i pića u njihovim procesima osiguranja kvalitete. Kupci ih cijene kao pouzdanog i brzog dobavljača visokokvalitetnih podloga za kulture za mikrobiološku kontrolu kvalitete i kao savjetnika za mikrobiološka pitanja.