NAZOVITE NAS

+385 91 9452 517

E-MAIL

info@terra-promessa.hr

EIT International

EIT je industrijski lider u razvoju i opskrbi ekološki prihvatljivih preventivnih kontrola i sustava za otkrivanje za preradu tekuće hrane, nutraceutsku, farmaceutsko-medicinsku i petrokemijsku industriju.

Bactiscan i BactiscanPRO

su jednostavni ručni sustavi za otkrivanje bakterija i biofilma koji koriste vlastitu tehnologiju UV svjetla s izmjeničnim valovima za lociranje površinske kontaminacije, posebno kao uvod u testiranje ATP briseva u proizvodnim pogonima. Budući da je lagan i jednostavan za korištenje, jedan operater može brzo pregledati velika područja, uz minimalnu potrebnu obuku. Bactiscan & BactiscanPRO su ekološki prihvatljivi i sigurni za ljude i proizvode, budući da ne zahtijevaju nikakve kemikalije za postizanje rezultata.

Bactiscope

Površinski sustav za detekciju bakterija i biofilma koji koristi tehnologiju ultraljubičastog svjetla izmjeničnog valova tvrtke EIT International, dizajniran za pregled područja kojima je teško pristupiti i unutar cjevovoda. Snimljene slike ili video zapisi mogu se učitati u interni sustav kvalitete u svrhu revizije ili dokumentirane korektivne radnje. Izuzetno je ekološki prihvatljiv jer ne zahtijeva kemikalije niti bojila.