NAZOVITE NAS

+385 91 9452 517

E-MAIL

info@terra-promessa.hr

Q-Lab

Q-Lab je dobavljač vrhunskih uređaja za ispitivanje trajnosti materijala s velikim iskustvom u dizajnu i proizvodnji aparata za testiranje vremenskih utjecaja, stabilnosti na svjetlost i korozije na raznorazne uzorke i materijale.

QUV Accelerated Weathering Tester

Najpoznatiji aparat za ispitivanje utjecaja vremenskih uvjeta (utjecaja Sunčevih zraka, kiše i rose) na materijale. U nekoliko dana ili tjedana QUV UV tester može ubrzano reproducirati oštećenja na materijalima koji se obično događaju nakon mjeseci ili godina izloženosti stvarnim vremenskim uvjetima. Za simulaciju vremenskih uvjeta na otvorenom, QUV izlaže materijale izmjeničnim ciklusima UV svjetla i vlage na kontroliranim, povišenim temperaturama. Simulira učinke prirodne sunčeve svjetlosti i umjetnog zračenja pomoću posebnih fluorescentnih UV lampi u UVA, UVB i UVC dijelovima spektra. Simulira rosu i kišu s kondenzacijom vlage i/ili raspršenom vodom. QUV ubrzani tester vremenskih uvjeta najjednostavniji je, najpouzdaniji i najlakši za upotrebu ispitivač vremenskih uvjeta.

Q-SUN XENON TEST CHAMBER

Ova ispitna komora za ispitivanje ksenonskog luka s rotirajućim nosačem reproducira štetu uzrokovanu sunčevim svjetlom punog spektra i kišom. U nekoliko dana ili tjedana, Q-SUN tester može reproducirati štetu koja se događa mjesecima ili godinama na otvorenom. Q-SUN tester je sveobuhvatna komora za ispitivanje atmosferilija, otpornost na svjetlost i fotostabilnost po revolucionarnoj cijeni. Omogućuje preciznu kontrolu kritičnih ispitnih parametara uključujući spektar, zračenje, relativnu vlažnost, temperaturu komore i crnu ploču/crnu standardnu temperaturu. Vodeni sprej također je dostupna opcija. Svestrani Q-SUN Xe-2 tester je najjednostavniji, najpouzdaniji i najlakši za korištenje dostupan tester za ispitivanje xenon luka s rotirajućim nosačem.

Q-FOG SSP & CCT CIKLIČKI TESTERI KOROZIJE

cikličko ispitivanje korozije pruža najbolju moguću laboratorijsku simulaciju prirodne atmosferske korozije. Istraživanja pokazuju da su rezultati ispitivanja slični onima na otvorenom u rezultirajućoj strukturi, morfologiji i relativnoj brzini korozije. Q-FOG cikličke korozijske komore iz Q-Laba mogu izvoditi tradicionalne testove u slanom spreju, prohesion i većinu cikličkih testova na automobilima. Q-FOG komore dostupne su u dvije veličine kako bi se ispunio širok raspon zahtjeva za ispitivanje. Q-FOG ciklički ispitivači korozije su najjednostavniji, najpouzdaniji i najlakši za korištenje raspoloživi ispitivači korozije.