NAZOVITE NAS

+385 91 9452 517

E-MAIL

info@terra-promessa.hr

Naftna i petrokemijska industrija

Američki Spectro Scientific je jedan od najvećih dobavljača instrumennata za analizu mazivih ulja, goriva i tekućina za industriju, vojsku i laboratorije. Imaju široku lepezu instrumenata za analizu tekućina za procjenu stanja strojeva i maziva na terenu i u laboratorijima. Instrumenti daju kritične podatke o stanju strojeva i mogu dati rano upozorenje o kvaru opreme. Njihova osnovna djelatnost je analiza mazivih ulja i masti, analiza goriva i analiza ulja u vodi.
Talijanska manufaktura koja od 1957. godine proizvodi uređaje za naftnu industriju za testove prema različitim ASTM, IP, DIN, CEC, AFNOR, i ostalim standardima. Ono što je posebno za istaknuti je da veliku većinu svh komponenata (od mehaničkih dijelova i kučišta pa sve do ožičenja) rade sami. Ovo osigurava jednostavnu detekciju i brzo rješavanje eventualnih poteškoća u radu s uređajima.
Linetronic Technologies je švicarska tvrtka, osnovana 2000. godine. Posjeduje širok raspon analizatora za ispitivanje naftnih derivate.
Grabner Instruments, podružnica AMETEK-a, Inc. poznata je kao jedna od najinovativnijih tvrtki u svijetu koja razvija i proizvodi automatsku opremu za ispitivanje naftnih proizvoda. Uspjeh tvrtke Grabner Instruments temelji se na razvoju visoko inovativnih, potpuno automatiziranih, prijenosnih, robusnih analizatora goriva i mazivih ulja koji su brzi i jednostavni za rukovanje za vrlo preciznu kontrolu kvalitete u laboratoriju, kao i za brza ispitivanja na licu mjesta u mobilnim laboratorijima.
Ducom je proizvođač kvalitetnih sustava za karakterizaciju materijala koji se koriste u petrokemijskoj industriji.
CKIC je globalni lider u proizvodnji mehaničkih uzorkivača, opreme za pripremu uzoraka i analitičkih instrumenata za različite primjene. Osnovan 1992. godine, CKIC je izrastao iz male privatne tvrtke sa sjedištem u Changshi u Kini u vrlo uspješno javno poduzeće uvršteno na kinesku burzu s preko 800 zaposlenika diljem svijeta.
Inovativni francuski proizvođač testne opreme za ispitivanje fizikalnih svojstava i performansi goriva i mazivih ulja i masti. Poznati su po proizvodnji inovativne opreme visoke kvalitete, te brzoj, prijateljskoj i brižnoj servisnoj i tehničkoj podrški.