NAZOVITE NAS

+385 91 9452 517

E-MAIL

info@terra-promessa.hr

Znanstveno-istraživačka oprema

Q-Lab je dobavljač vrhunskih uređaja za ispitivanje trajnosti materijala s velikim iskustvom u dizajnu i proizvodnji aparata za testiranje vremenskih utjecaja, stabilnosti na svjetlost i korozije na raznorazne uzorke i materijale.
Hielscher je njemačka tvrtka specijalizirana za dizajniranje i proizvodnju ultrazvučnih homogenizatora za obradu tekućih uzoraka u laboratorijima i u proizvodnim procesima. Njihovi aparati se širom svijeta koriste kao laboratorijski mikseri, oprema za miješanje s velikim smicanjem, linijski homogenizatori ili mlinovi za krute čestice.
Specijalizirani proizvođač visokokvalitetnih znanstvenih instrumenata, poznat po odličnoj servisnoj podrški, Hanon Group je postao sinonim za odličan omjer dobivene kvalitete uređaja i uloženog novca. Uz proizvodne kapacitete u Kini, te četiri razvojna centra (tri u Kini i jedan u Njemačkoj), Hanon grupa se sastoji od 5 brendova i nudi više od 100 različitih instrumenata. Brendovi su: Hanon za elementarnu analizu, Sineo Microwave za uređaje na bazi mikrovalova, G.A.S. za analizu tragova lakohlapivih organskih komponenti (VOC), Wooking Instruments za kromatografiju i HaoSoo za testove disolucije.
Danska kompanija ChemoMetec je vodeći svjetski proizvođač uređaja za brojanje i analizu stanica. Specijalizirani su za razvoj i proizvodnju visokoprecizne instrumentacije. Proizvođači su NucleoCounter automatskih brojača stanica i image analizatora. S NucleoCounter analizatorima se eliminiraju ljudske pogreške, te se dobivaju brzi i konzistentni rezultati.